Passa på att delta eller ge bort ett av våra Mind/Body Wellness paket

Våra Mind & Body Wellness paket passar er som verkligen vill ta chansen att förbättra er hälsa både på utsidan och insidan. Är vi hälsosamma i kropp och sinne mår  vi bra oavsett vad som pågår i våra liv.

En stark kropp och ett starkt sinne. Vi är det vi äter sägs det.  Maten vi stoppar i kroppen påverkar både kropp och sinne.Vi erbjuder dessa paket för vi vet att det blir lättare att ta itu med sin hälsa om man har lite hjälp på vägen. Våra Detox program har fått många lovord av tidigare deltagare. Life transforming är ett vanligt förkommande lovord. Våra Living Foods Wellness klasser har varit inspirerande för alla deltagare.

Att lära sig enkla sätt att tillaga god mat gjord av superfood som ger energi och som gör att man känner sig alert och full av energy efter att ha ätit dem, istället för seg och trött. Yoga klasserna hjälper kroppen ytterligare att bli smidigare, starkare och lättare. Lite meditation lugnar sinnet och tankarna. Allt detta plus tillgång till coaching av Celena. Att kunna ta del av hennes 30 åriga utövning av hälsa genom mat och yoga.

Hoppa på ett av dessa program/paket. Gör det för dig själv. Gör det till dig själv. Eller ge bort någon som ni vet skulle behöva det. Vad kan vara en bättre present än att stödja någon som vill bli hälsosammare.

Dessa paket finns tillgängliga nu. Kontakta oss så kan vi, tillsammans med er, planera ert Mind & Body Wellness paket.